جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی به عنوان اولین و برترین رویداد فنآوری و فنآفرینی کشور تلاش میکند تا با حمایت و تشویق شرکتهای دانشبنیان در راستای حل مسائل و چالشهای اساسی کشور گام بردارد.
«فناوریهای نوظهور و آیندهنگر»، «فناوریهای صنعتساز»، «رفع نیاز صنعت در دوران تحریم»، «صنایع نفت، گاز و پتروشیمی»، «محیط زیست، آلودگی هوا، آب و انرژی، مدیریت منابع آب»، «نیازهای صنعت دارو، مهندسی پزشکی»، «فناوریهای نرم، هویتساز و صنایع خلاق»، «زیست فناوری، نانو، کشاورزی و صنایع غذایی» و «صنایع IT، هوش مصنوعی و مدیریت شهری» محورهای این دوره از جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی را تشکیل میدهد.
در فراخوان هفدهمین دوره جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی، بیش از ۵۰۰ طرح از سراسر کشور برای شرکت در بخش مسابقهای «طراحان کسبوکار» و «فنآفرینی و تجاریسازی فناوری» و «مدیریت شهری » به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که از میان طرحهای دریافتی پس از چندین مرحله داوری و غربالگری، ۳۰ طرح به مرحله نهایی داوری رسیده و پس از طی مراحل داوری نهایی، در روزهای برگزاری جشنواره، برگزیدگان هفدهمین دوره جشنواره ملی فنآفرینی شیخ بهایی به صورت رسمی معرفی و از آنها تجلیل شد.
گروه کانکت شریف با ارائه پلتفرم هوشمند مدیریت و تحلیل دادههای ترافیکی با استفاده از پنج محصول دانش بنیان خود (کاوش، سامیار، شاهین، ره بین، چک اپراتوری مکانیزه) توانست مقام برتر را بین تمامی شرکت کنندگان در این حوزه را به دست آورد. این طرح پیشتر توانسته بود در وزارت علوم عنوان طرح پژوهشی برتر کشور را کسب نماید.